Cum curățăm canapeaua de acasă?

În general, canapeaua este locul cel mai folosit din toată casa. Este locul în care dumneavoastră și cei dragi vă adunați pentru a viziona show-ul preferat după o zi obositoare la muncă, locul în care se strâng toți prietenii la seara de jocuri și de asemenea locul de stat când pur și simplu nu vreți să stați în pat. De asemenea, este locul ideal și pentru firimituri, cioburi, sâmburi de floricele și păr de animale.

O simplă aspirare vă poate scăpa de aceste murdării zilnice, dar ce faceți când vreți să scăpați de petele de vin sau de mâncare? Ei bine, aici intervenim noi cu soluții eficiente și ușoare de curățare ale celor mai încăpățânate depuneri.

Primul pas este aspirarea totală a canapelei pentru a îndepărta firimiturile și părul de animale.
Încercați să introduceți capătul aspiratorului în toate colțurile canapelei, ba chiar puteți repeta procesul de aspirare de 2 ori pentru a fi siguri că toate reziduurile sunt îndepărtate.
Înainte de a începe curățarea verificați eticheta de pe spate pentru a vedea ce este în regulă de utilizat pentru materialul canapelei dumneavoastră.

Întotdeauna testați mai întâi produsul de curățat într-o zonă ascunsă.

Vor fi 3 tipuri de curățare a acestora:

  1. Pentru țesăturile ce pot fi curățate în siguranță cu apă, amestecați săpun lichid cu apă calduță și frecați zona de interes. Dacă doriți să spălați în întregime canapeaua, atunci frecați ușor pe toata suprafața acestea, amestecul de apă caldă cu săpun. Dacă doriți să vă concentrați doar pe o zonă mai murdară, atunci insistanți doar în zona respectivă.
  2. Dacă pernele dumneavoastră au huse detașabile, așezați un prosop de hârtie între material și umplutură pentru a nu uda zona de sub husă. Aplicați aceeași metodă de curățare menționată mai sus plus adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu. Odată ce pata este îndepărtată, tamponați zona cu o altă cârpă umedă și lăsați să se usuce.
  3. Pentru țesăturile ce se pot spăla numai cu solvent, cel mai bine este să apelați la o echipă de curățenie profesională pentru o curățare sigură și temeinică.

Odată ce canapeaua dumneavoastră este curată și uscată, puteți aplica un spray de igienizare a țesăturilor pentru un miros plăcut.