Construim orice dorință

cu ușurință.

Lasăți proiectele pe mâna noastră.
Programează-te online, astăzi.

Handyman

Montaj TV perete beton/cărămidă

Prețul include montaj și accesoriile necesare montajului pe tipul de perete (ex. placă lemn, dibluri speciale gips carton). Prețul nu include suportul pentru TV.

Montaj TV perete gips/carton

Prețul include montaj și accesoriile necesare montajului pe tipul de perete (ex. placa lemn, dibluri speciale gips carton). Prețul nu include suportul pentru TV.

Montare rafturi perete beton/cărămidă

Prețul include montaj și accesoriile necesare montajului pe tipul de perete (ex. placă lemn, dibluri speciale gips carton). Prețul nu include rafturile.

Montare rafturi perete gips/carton

Prețul include montaj și accesoriile necesare montajului pe tipul de perete (ex. placă lemn, dibluri speciale gips carton).Prețul nu include rafturile.

Înlocuire mâner ușă

Valoarea materialelor/pieselor de lucru se va adăuga la prețul serviciului oferit.

Montaj gresie/faianță

Pentru realizarea ofertei personalizate, un profesionist Helppy sa va deplasa pentru constatare și măsurători la fața locului. Operațiunile incluse: asistență tehnică telefonică, deplasare , întocmire ofertă detaliată lucrări. Vizita in locație are un cost de 120 lei și se va face in următorul program: Luni- Vineri 9.00-16.00. Pentru realizarea constatării intre orele 8.00-9.00 și 16.00-20.00 costul este de 240 lei. Contravaloarea vizitei se va scădea din valoarea finală a lucrării.

Montaj corp de iluminat

Prețul include montaj și accesorii necesare montajului. Prețul nu include corpul de iluminat montat/înlocuit.

Ai nevoie de o lucrare mai complexă?

Cere-ne o ofertă personalizată și vom încerca să îți oferim cel mai bun preț.


Instalare aparate electrocasnice

Instalare plită electrică

Prețul include montaj și accesorii necesare montajului. Prețul nu include plita electrică.

Instalare mașină de spălat rufe

Serviciul nostru include: Dezasamblare mașină de spălat (dacă este cazul); Pozitionare mașină de spălat rufe la nivelul indicat în manual pentru o funcționare corectă si fără vibratii; Conectarea furtunului de alimentare cu apă curentă la conexiunea existentă; Conectarea furtunului de evacuare a apei menajere la conexiunea existentă. Serviciul nostru nu include: Manipularea aparatului; Realizarea unei conexiuni la rețeaua de alimentare cu apă și evacuare a apei menajere.

Instalare mașină de spălat vase

Serviciul nostru include: Dezasamblare mașină de spălat (dacă este cazul); Pozitionare mașină de spălat vsase la nivelul indicat in manual pentru o funcționare corectă si fără vibratii; Conectarea furtunului de alimentare cu apă curenta la conexiunea existentă; Conectarea furtunului de evacuare a apei menajere la conexiunea existentă. Serviciul nostru nu include: Manipularea aparatului; Realizarea unei conexiuni la rețeaua de alimentare cu apa si evacuare a apei menajere; Materialele pentru conectare la alimentare si evacuare, filtru, cabluri sau prize; Decuparea mobilierului din bucatarie; Transportul aparatului.

Ai nevoie de o lucrare mai complexă?

Cere-ne o ofertă personalizată și vom încerca să îți oferim cel mai bun preț.


revizuiește

comanda.

Serviciu

Montăm

Unități

0

Ai nevoie de informații suplimentare?
Sună la 031 9796

Subtotal:
0 LEI